Elvana Gjata & Ledri Vula – Mike ft. John Shahu

Elvana Gjata & Ledri Vula - Mike ft. John Shahu

Hey ti mike
Diten kur me the se ike
Zerin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me

Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen time e more
E kam dit nuk vjen me

Ai s'din sa du
Me ke rrin me dit sa du
Ku je tash me dit sa du
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby

Ndonjehere me merr
Malli per ty me merr
O sa shume me merr
Historia na ndau
Po sikur ne te ishim bashke
A thu do ishim dasht

Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me

Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen time e more
E kam dit nuk vjen me

Drinking the night away
All the memories I replay
I kerkoj por ty nuk te gjej

Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhem
Jemi rrit tani my baby

Em ki pas 2000 puthje ngat
Tash em ki 2000 puthje larg
2000 puthje larg
Tik, tik, tik, tik tak
Zemres mos i jep ti attack

Oh nah nah
Vet ti ike e na le (nah nah)
Afer meje mo nuk je (nah nah)
Po du me dit hala a m'njeh

Ah ah ah
Ki menu i ki po si ke n'dore ti
Po si po si ke po si ke n'dore ti
Syt e menen tem mo si ke n'dore ti
Jo jo, pse si ke n'dore ti

Prej dites qe ki shku ti ky djali nuk flen
Bota e vogel nese m'ki hala en men
Hapat ecin drejt rruges ku neve afer na bjen

Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me

Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen time e more
E kam dit nuk vjen me

x2
Kur ti me the se ti ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
Zerin dhe shpirtin ma fike

Share ♫